normal ke?

Maaf nak tnye normal ke kalau dah 7w tapi perut macam xad rasa ap2..5w haritu da scan cume nampak kantung,kali kedua belom scan ingat nak tunggu jantung bby dlm 9w keatas mcm tu..tapi perasaan mcm2 fikir,rasa bhgian perut mcm biasa je..?

2 Balas

Sy pon awal2 xrasa apa2 dkt perot... masok 6w pegi scan sbb bleeding sikit then scan vagina dah nampak janin + heartbeat...hrp awak pon sama baik2 je and baby pon sihat mmbesar dgn sempurna 😊

Normal sis.masih awal lgi tu.week ke 14 keatas Bru nmpk jnin