Last period 29/7, skrg 5weeks

Sekarang 5w. Tapi rasa lama sangat nak tunggu 7/8w utk scan confirmation. Macam2 bermain difikiran. Bila sakit pinggang atau cramp perut je rasa risau 😖 #luahanperasaanje

5 Balas

Sama macam saya, last period 27/7 ni. Dah scan & nampak dah janin tapi masih kecil, doc suruh datang 14/9 ni pulak untuk tahu ukuran semua tu. InshaAllah semua okay. Saya pun risau kekadang sbb unexpected pregnancy

4w ago

Tarikh last period kita sama,InsyaAllah semoga baik2 je..saya scan 11hb ni kat sonobee

Insyaallahh. Baik puan scan lewat dari scan awal and doc buat andaian pelik mcm kandungan luar rahim macam saya ni. Jadi down. Baik puan takyah check lagi.

4w ago

Awak sampai warded ke? Kenapa pula tu. Kesiannya mommy and baby tuu..

Tarikh last period kita sama..sy pon xpergi klinik cek lg..rasa lama betulkan nak tunggu lg 2w 😅

4w ago

sama dgn saya. huhu rasa lama pulak nk tunggu smpi 7/8weeks tu. tapi sabar je lah. kalau boleh masa first scan tu nk trus nmpk janin.

sama la dgn saya last period awak. saya pon tk scan lagi🥹 hari2 overthinking tau.

selagi xde bleeding jangan risau