perut kecik

saya 1st pregnant, dah 6 bulan/25w. tadi pegi rumah mentua ada pakcik makcik sedara sekali. depan2 pintu terus tanya knpa perut tak nampak. saya terkedu taktau nak jawab apa. dah masuk rumah yg lain pulak tanya pasal perut. serius saya taktau nak jawab apa, ada jawapan ka knpa perut kecik?? saya tak pernah kisah pun perut saya, tp bila org tanya2 mcm tu rasa cam benda tu problem ka? dari rasa biasa terus rasa mcm kecik hati sbb org dok tanya2 banyak kali. jadi saya nak tanya, ada jawapan ka knpa perut kita kecik? n benda tu masalah ka? bukan saya yg tentukan pun nak perut besar mana

20 Balas

Sy pulak perut besar. Nmpk sarat je sebab mmg sblum mngandung sy buncit x jga makan. Ckplah kat makcik tu mkcik buncit sbb tu perut mkcik besar. Sy insecure jgk kdg2.. tp tkpalah lps beranak la diet..