Baby umur 4bulan normal ke tak bangun pagi mintak susu dah?

Hi saya 1st mom, nak tanya pendapat or peglaman ibu2 smua. macam anak saya bulan ni masuk 4bulan, normal ke sekarang dia tidur lama. Dan perlu ke kita kejut dia pagi2 untuk bangun susu? selalu dia akan bangun mintak susu pagi2 Skrg saya perasan dia tidur lena. Kkdg sya pulak yang terjaga pagi, budak ni xmnx susu ke haha, Tak apa ke? atau kita perlu kejut dia utk susu? risau pulak takut dia kurang air lak ke apa.

5 Balas

baby minum susu apa? bawah 6m susu masih lagi keperluan utama baby. last baby minum pukul berapa? kalau mcm baby sy setiap 3j mmg auto bangun nak susu. skrg dh 7m+

10mo ago

oh yeke, skrg dia pon dh bgn kkdg 1 kali kkdg 2 kali dah. hee terima kasih 🥰