Pangkal vagina sakit

Hello. Saya 15 weeks. First time mom to be (insyallah). Nak tanya kawan sini, normal ke kalau rasa sakit dekat pangkal vagina tu (macam outter lip)? Selalu rasa sakit terutama bila duduk bersila kat lantai.

1 Balas

Selalunya should be normal sbb Rahim kita tgh bkerja utk si budak kecikk dlm tu hehehe i means rahim tgh berkembangg utk pembesaran baby... Selagii xrasa sakit amat Insya Allah enjoy this moment 😁

5y ago

Thank u for the respond. 😘