Tanda awal mengandung

Maaf nak tanye.. Normal ke bagi ibu2 yang baru je lagi pregnant tapi selalu sakit dekat pangkal ari.. Kalau tengah duk baring2 duduk2 je akan rasa sakit.. Bila makan then lepas tu tak de pulak rasa sakit.. #6_weeks

2 Balas

nanti makin 10minggu ke atas makin terasa badan lenguh sensitive...sakit itu ini...tp sabar pengorbanan seorg ibu tu...yg penting jaga kesihatan..

normal . tapi klau rasa bimbang, blh gi check kt klinik trus #TAPACTIVEUSER