Missed miscarriage

Saya 13w. Tadi scan dgn sonographer, katanya baby 9w and heartbeat tak nampak. Sebelum ni scan 8w nampak heartbeat, 9w buka buku d KK nampak heartbeat. Saya diberitahu mungkin saya missed miscarriage. Adakah ibu2 pglaman spt saya tp baby selamat lahir?😭😭😭

7 Balas

Semoga dipermudahkn .. tp cm saya dulu 13 mnggu detik jntung da tak ad .. time awal ada smpai 13 mnggu stop tk thu knpa .. mungkin allah lgi sayang kn anak syurga saya .. pikir yg baik2 semoga dipermudahkan .. saya preg balik bulan 7 thun lepas ..saya masa preg mula2 un cm tu scan 7 mnggu nmpk kntung je tk jmpe detik jntung .. rasa tkot sbb pernh gugur kn .. saya bnyk kn doa , dgr zikir time tido syukur time scan 9 mnggu detik jntung ada smpaii 24/4/2023 saya salin .. syukur .. kenaa bnyk kn doaa ..allah maha mendengar