3rd trimester

sape sini due 9.11 sekarang 38w1d tapi belum ada rse tanda apa2.boleh bg tips nak cptkan bsalin x..risau la sb sy ade gdm on dc.

26 Balas

saya due 4hb pun tkde tanda tanda lagi adui risau juga overdue takut induce, esok ada appt di kk 😅

Sy 17/11..cuma baby blaja mengeras je..kdg rs mcm nk buang air besar la..nk terkencing la..

5y ago

Same date Kita☺️

2/11 .. sama jugak ..masih takda tanda apa apa . Bby grak okay .. saya takut kena induce je ..

5y ago

Sye pun sama.. Dah 40weeks 4hari

Say 1st baby gdm kena serah dii ke hosp tepat 40minggu.. kena induce dlm 3 jam dh bersalin

5y ago

Kak lepas induce ape caranye Buka cm...

Saya due 3.11 belum ada tanda2 nk bersalin lg da 39week..risau jgk nie...

5y ago

tulah..abis cara dah buat..bby x mau kluar lg..syok dk main dlm perot

Soga dipermudahkan segala urusan kita semua aminnnn

Sy due 7/11. Tapi sudah bersalin 2 minggu lalu.

5y ago

alhamdulillah awal bsalin..tahniah sis

Due 27/11 ..semoga dipermudahkan semua nant..

5y ago

amin...sama2 kita doakan 😊

sy due 8,11 tpi xdk tnda tnda nk bersalin lg

5y ago

samalah sy,takde tanda nak bsalin lg..huhu harap dipermudahkan buat kita

Banyakkan berjalan dan jalan itik