39w 5d tiada tanda

Hi, sape sini due 28/6 tapi masih takda tanda bersalin lg? Risau overdue 🥲

14 Balas

kalau overdue doktor mungkin bagi lagi seminggu, if ibu ada masalah gdm ke, darah tinggi ke doktor suruh serah diri segera untuk bagi ubat induce.. semoga di permudahkan bersalin ya mommy..

kawan sy suggest buat jln itik sbb dia buat mcm tu tapi belum sempat sy nak praktikkan dah operate sbb jantung baby drop 😅 lakukan senaman tuk pancing contraction.

dah bersalin ke .sy 29/6 kena serah diri .due date 30/6 .skrg tak boleh nk lelap mata sbb duk sakit contraction on off .hrp2 beranak 28/6 tu la ..doakan sy ya semuaa

doa yg baik2 ja sis,semua nie kerja Allah Dia ja yg tau bila baby nk kuar bila kita nk bersalin..semoga Allah permudahkan urusan sis,amin2...

kalau lebih due xpa juga tapi biasanya doct akan suruh kita serah diri kalau lebih. macam sy anak first lebih due second pulak sy serah diri.

saya due 5/7 pun still tak ada tanda. baby suka sangat agaknya ddk dalam perut. mak nya dah nervous dah 🤭 #babyfirst

2y ago

lau sentiasa mengeras baik g hosp sis...tanda2 doh tu

Sy due 30/6.. Perut kerap mngeras Rs nk serah dri Tp xdr tnda.. Hai pening memikirknnye...

2y ago

Sis dha bersalin ke ? Same due tp saye over due 8/7 kne serah diri

saya due 21/6 tapi smpai skrang tiada tndah apapa lagi risau sngat sbab babyfirst

2y ago

ya ada klau ikut kan msa due 10/6 pastu dtng hos doc bgi msa lgi smpai tnggal 14 cmtu😅dtng hos lgi balik tnggal 21 msi xada tndah² so doc sru dtng lgi nnti tnggal 2/7 🙂

sy due 10/7 pun xde tanda , lg 14 hari risau overdue jgk , baby first 😥😔

Saya 39w1d pun belum ada tanda. Due on 2/7, risau jugak ni baby first 🥲