Petua

Sape sini ad petua nk hilangkn rasa sakit pert, mlm tadi saya mkn kerang separuh masak, pagi ni saya sakit perut memulas2, mual n muntah2, dah pergi klinik, tp ta dpt ubat, boleh sapa2 dekat sini bagi petua untuk kentot n sedawa bg hilangkan angin

1 Balas

Bahaya awk mkn kerang separuh masak, takut keracunan mknan.. Kalo pregnant, telur separuh masak pun x blh, apatah lg kerang separuh masak. Semoga cpat sihat, baik pg hosp takut jadi apa2..

5y ago

Tula, mak da sorok ra bg mkn, sekali akak sebt tngn n mulut pergi mkn,, tu yg mengidap 1 hari ni, ni ad kurang, tp mash te kentut2, pergi klnk dokter ta bg ubt sebb ta ad ubt yg sesuai untk ibu mengdung, hanya boleh sapu mnyak angin saja, terima kash ats nasihat