Sakit Perut awal kehamilan

Hai Mommies.. ada petua ke tips, perut saya hari2 memulas, sakit macam masuk angin, kandungan baru 5 weeks. Ada petua tak nak hilangkan rasa sakit ni ? Malam tadi sampai tak boleh tidur 😭 Bantuiinnn saya.. #firstbaby #tipshamil #5week

2 Balas

normal. tpi klau ade mnum susu ke air ape2 ke mknan ape2 ke. boleh jdi kembung jgak. kire x sesuai ngn bdan. mcm sye awl2 mnum anfamama. tpi x sesuai. lpas mnum sblom tdo, time tdo tu dh start skit perut smpai pgi.

Sama sis, tp sy ada spotting hari ni tadi g scan.... Worry 😢, doc advice byak kan bedrest..