13 week bleeding then spotting

Sape pernah mcm ni.. bleeding skali mmg darah merah lepas tu 4 hari spotting.. dr ada bagi duphaston and dah habis makan..2 hari clear.. so smalam and harini spotting lagi tapi sehari sekali je.. tu pun keluar lepas balik kerja.. kalo rest dekat rumah oke je.. Risau baby je.. ?

2 Balas

Ikutkan mmg kena banyak bedrest je. Kalau boleh jgn drive, jadi penumpang je. Dekat tempat kerja, rehat je jgn banyak bergerak. Cuba mintak duphaston dengan klinik swasta.

Sis gi la periksa dulu di kk.. Awal lg tu takut ada masalah sebab penat ke.