36weeks

Sape pernah bersalin pakse.. Sye lagi 2 mngu kena than wad n msk ubt spye skit dtg.. Spe pernh, blh share x pengalaman n rse nye mcm mne bila msk ubt.. Sye takut

1 Balas

Knp kne bersalin paksa? Ada masalah ke masa preggy? Saya bersalin masuk ubat sebab saya gdm then bila da pecah ketuban pon masih xde rasa sakit. Bila da masuk ubat. Mula2 ok lagi. Start bukaan 5cm da rasa sakit. 7cm lagi sakit. Tu yg dapat saya gambarkan.