ad effect buruk tk ambil ubat bukak jalan

Sape pernah ad pnglmm mkn ubat bukak jalan...shre mummy semua..mak mertua nk belikn ubat tuk bukk jalan...tkut je ad effect ape2...mnjdi tk ubt tu klu mkn

23 Balas

Mcm² je lah .. better atas arahan doktor sis ..sbb klo Ada apa² nti sis jg yg mnyesal .. Maaflah klo ayat Saya ni nampak kasar .. ni bab keselamatan sis Dan baby jgk . . Utk mempercptkan bukaan jln ,sis kurangkan tdo siang ,selalu berjalan .. cth turun Naik tangga ..buat yg sis mampu je .. insha Allah blh membantu mempercptkan bukaan jln