2nd tri

Sape penah ambik supp beaumama? Bagus x???

2 Balas

Mkn ubat kk je..doc xbg makan supp sebarangan takut reaksi ubat pada badan effect baby.takut so mkn kk punya je byk mkn buah ngan sayur..dulu suka blend tomato+apple+batang celery sikit . Baby keluar smpai skrg halus mulus kulitnya..ibu pun kulit xkusam masa prgnt..malah jarang jatuh sakit masa mngndung. hb pun cantik smpai bersalin, baby xde sbrang allergy pada kulit and dia pun suka tomato jus..skrg 3thun da n xlma lgi nk dpt adik twin..

Pernah biase je anak sy takde lah gebu sgt mase keluar .. n badan pm xde lah aktif sgt .. hehehehehe