Beaumama

Hi mommies, siapa sini pernah atau sedang consume beaumama... apa pendapat/pengalaman makan suppliment ni ye? Bagus atau tidak..

26 Balas

Saya dah makan beaumama ni. Rasa dia sedap lah jugak boleh diterima tekak. Sebab ada yang tak boleh telan, saya ada baca dekat fb haritu. Apa yang saya boleh cakap dia bantu saya punya bacaan tekanan darah and masalah morning sickness. Dua dua masalah saya ni makin kurang since saya consume beaumama ni. syukur...

Boleh ke kalau ibu yang tengah menyusu consume supplement beuamama ni? Sebab saya ada baca manfaat dia salah satunya menambahkan amount susu badan. So nak tanya lah kot anyone tahu if ibu memyusu boleh makan ke tak beumama ni.... Thanks

Banyak kali nampak orang post pasal beaumama dekat facebook. Baca diorang punya komen semua bagi feedback positive. Rasa macam nak try juga beaumama ni. Tapi taktau nak beli dekat mana. Anyone tahu mana nak dapat beaumama ni?

4y ago

Shopee ade sis

Saya consume beaumama since awal pregnant. Now dah 6bulan lebih,dah masuk 3 botol dah consume beumama. Memang bagus and berkesan ,bacaan hb memang nice, urine pun okie je. Nak consume sampai habis pregnant senang hehe

Saya ada cuba makan beaumama ni masa awal pregnant tapi tak boleh telan. So saya hancurkan tablet tu jadikan serbuk then telan dengan air huhuhu... But alhamdulillah makan beaumama ni rasa bertenaga je

Alhamdulillah lepas consume beaumama, masalah loya saya dah makin kurang. Saya punya morning sickness teruk masa awal kehamilan. But lepas sebulan macam tu ambik beaumama ni dah kurang dah

Ada jugak perasan iklan beuamama ni dekat FB. Ramai reply bagus untuk ibu hamil. Bagus untuk hb, strecth mark dll. Boleh lah sis kalau nak consume. Kalau ragu-ragu boleh tanya doktor dulu

Orang cakap bagus supplement beaumama ni. Manfaat dia memang khas untuk masalah yang org hamil alami. Mostly banyak feedback positive lah untuk orang yang consume beaumama ni.

Beaumama mmg terbaik lah..masa awal mengandung dulu saya dh mkn. mula2 tu tak boleh telan. Tapi sbb untuk hb dan kesihatan ...saya makan juga..lama-lama tu rasa sedap pulak