25weeks Blom Rase Gerak

Sape mcm sye da 25 weeks msih blom rse janin gerak.. Just rse mcm angin2 je dlm perot ni.. Check heart beat baby okay je 4hari lepas.. Dlm scan pon okay je actif die gerak.. Tapi pelik nye knpe x rse mcm org lain rse.. Org lain siap bley rse baby mengeras la baby tendang la baby siku la.. Jelouse?

17 Balas

Xde rasa tendang2 halus ke ape ke sis? Atau sis x perasan kot, cuba main2 pusat.. Minum ais.. Jgn risau sis.. Setiap org x sama.. Tp rasa lg seminggu dua lg sis nak kena tick gerakan kan?

5y ago

Lgi 3 mnggu nurse da start suruh tick gerakan 😭