Sakit dan pedih

Sape mcm sy sakit kt antara tetek ngn perut tu..n blkg tu pun sakit.. Xbole duduk lame.. Kne baring je..sbb mostly sy dngr ibu hamil selalu skit pinggang.. Tp sy alhamdulillah x skit pinggang tp skit mcm dlm bulatan tu.. Pedih rase kdang smpai rase nk nangis selagi x dpt baring...

Sakit dan pedih
10 Balas

Sy sis.. kalau duduk bersila lama2 mestu bawah breast tu rasa mcm senak2 pon ye tegang pun ye.. belakang tu pun paling kerap jugak😓

ye tgh alami benda yg sama sekarang ni.. myne sb kaki bby kt atas cucuk kita punya tulang rusuk.. itu yg xboleh nk duduk lama2

sakit belikat atau tulang belakang tu?mcm sy jumpa pakar fisio..sakit bhg belikat dgn yg awak bulat bawah breast tu.

sama dengan sy pun sakit area bawah breast tu masa perut nak membesar.

samala kita...kalo dh dok lama..mmg skit pinggang

Sye pon rase mcm tuh jugk.. Lagi2 klau bersila..

nrmal sis..x slse nti chekup bter tye misi ye

sama la kite. .dkt tek selalu akit

sy pn rsa mcm tu😩

sama la kita 🥴