sakit pinggang

Sy Baru 9week pregnant.. ank ketiga.. sakit Nye pinggang sblh Kanan sewaktu [email protected] bjalan pon terasa sakit pinggang tu.. lps tu Sy rase peranakkan Sy mcm turun sedikit lah..rase berat KT ari2.. tp xdeklah sampai sakit nk kncing atau hub intim.. normal ke mcm tu?

1 Balas

Congrats for the pregnancy mommy. Cara mommy cakap macam tanda kencing kotor ataupun dehydrated. Nnti minta mommy pergi klinik jumpa doktor. Jangan apa-apa ubat dulu sebab masih early pregnancy.