kencing manis

sape kt sini ada pengalaman kencing manis masa mengandung? blh kongsikan x? ada sedikit kerisauan sbb pertama kali ada kencing manis masa mengandung.. sblm nie x penah ada kencing manis.. doktor pon dh mula bg ubat kencing manis kt sy.. apa akan jadi sekiranya kita x jaga atau x kawal pemakanan kita ya? apa efek2 dia pd bby dan ibu ya?

1 Balas

Kencing manis ni takde lain kena jaga pemakanan je klu tak jaga nti baby besar susah nak bsalin