Mulut Itik!

Sape kat sini pernah rasa benda ni? Sakitnya bila doktor masukkan benda ni. Pengalaman guna benda ni masa keguguran. Sakit keguguran lagi, sakit kena masuk mulut itikk lgi. Allah je yg tahu ?

Mulut Itik!
83 Balas

Byk kali jgk experience dgn mntg nih🤣🤣🤣 gugur 2x,iucd ms psg n buang, papsmear 2x & ambil sampel nk cek gbs baru2 ni sekali..plg skt ms nk psg iucd tu sbb baru lps hbis pantang 40hari terus g psg..jln tgh nk pulih die kasi buka adehhh ngilu sengilu2 nya..terkepit2 la lps psg tu thn skt..kalau abg xsyg lg xtau la..mcm2 dh kita org pmpuan tgg kan?🤭🤭🤭