Mulut Itik!

Sape kat sini pernah rasa benda ni? Sakitnya bila doktor masukkan benda ni. Pengalaman guna benda ni masa keguguran. Sakit keguguran lagi, sakit kena masuk mulut itikk lgi. Allah je yg tahu ?

Mulut Itik!
83 Balas

Tak sakit pun. Nurse srh relaxkan sja nuscle miss v msa dorg masukkan muncung itik. Kalau u keraskan muscle miss v. Mmg la sakit. Sbb muscle dlm tu kembang dan mengeras. Berkali2 sdh kna. Buat pap smear. Ambil sampel keputihan. Yg penting. Tenang masa dorg cucuk

5y ago

Aah. Pnh kena utk cek pap smear. X sakit.. Proses pn kejap.