Berpantang Day 12

Sape kat sini macam saya? Dalam pantang? Bosan sgt haha..mengira hari je bile nak habis pantang ??

18 Balas

Sy isi masa dgn menanti kehadiran abang pos laju..haha.. Asyik cuci mata online shopping aje.. Siap doa lg jgn la abg poslaju hon kuat2.. Malu la jiran dok dengar hari2 ade je barang sampai.. 😂😂 hrp pantang yg ketiga ni nnt sy insaf.. Haha..

Sy tgh berpantang hari ke 21 harini. X sabarnya nak tunggu habis pantang. Semua benda rasa terliur sampaikan iklan polident yang ayam goreng tu pun rasa nak makann.

Saya hari ni hari ke 31. Dok ngidam nak makan burger la, mee kari la. Tgh sabarkan hati lagi x beberapa hari je lagi. Hehehe

Saya 28hari tp bz dgn ank mata pun mcm pnda daaa.. xrasa sgt pnyang walau bdn kita sakit tp ank tetap d utamakan

tgk movie la kt laptop.sy belum brsalin tp dh siap2 download movie nak tgk masa pantang nt 😂😆

5y ago

Haha.. sm cm sy wkt pantang dulu.. 😁😁

Sabar ye. Lebih kurang sebulan je lagi. Boleh isi masa lapang dgn berzikir & membaca.

Mmg bosan sis. Kalau bg pilihan mgandung dan bpantang, sy pilih mengandung.. Haha

Samala sy pon hari ke 12 harini. Xsabar nk mkn mcm2. Haha

Esok i dah masuk hari ke40..lega rasa dah habis pantang

sy pun tgh berpantang.. arini hari ke 27..😘😘