pantang larang.

Apa pantang larang semasa mengandung? Ada orang kata jgn tngok cartoon nanti anak kita jdi mcm tu ... ? Saya nak hilang kan bosan layan dua benda korea, dengan cartoon je haha

23 Balas

Saya elok je tgok oggy and the cockroach, tom n jerry, looney tunes, rugrats...dri awal mengandung sampai bersalin..alhamdulillah...elok je anak2 saya..tp ada sikit laa mcm tom n jerry asik bergaduh tp akhirnya baik semula 🤣🤣...

😂😂😂😂 saya hari2 tgk kartun.. lagi2 larva tu..lps tu oogy and coackcroach tu..korea x layan sgt...time mengandung ni la nak happy2..x yah duk semakkan kepala otak dgn cakap2 org yg x munasabah..

Mitos semata2 sis..tgk la..jnji sis alwyz happy n chills.. dr stress nti bby kluar pn sedih n stress...dia bia bby kuar nti duk hppy n senyum..tgk katun pn leh buat kita rs happy kn.. 😂😂✌

Xde pantang larang. Semua berbalik pada hati kita je. Kita tgk utk suka2. Ckp ngan org tu klau tgk boboiboy, ank saya akn ada kuasa elemental jgk ke? 😂

Xde maknanya pantang tu la dear. Percaya dgn ketentuan Ilahi. Kerap baca surah yusuf & surah maryam. Rajin2 la tgk muka bby comel. Mana tau terkenan 😁

4y ago

Terima kasih haha

Tak payah layan sis,saya waktu mengandung la tgk filem2 hantu.tak da maknya ya ank jadi mcm filem yg kita tgk.ikut cara kita didik ank tu.

Tngok je sis...saya pn lyan anime...kdg2 ckp org ada yg bleh kita ikut...ada yang tak☺

Mitos jerr sis, sy hari2 layan cartoon baby boss sbb anak pertama suka tngok 😅

Hahaha..xde la...sy hari2 layan running Man xde pn ank asyk lari2 X dduk diam..😅😅

4y ago

😂😂

Pantang larang...jgn buat benda jahat je..tengok kartun bkn benda jahat pun