Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

mungkin sbb cuaca sejuk sekarang, jadi saya pun malas nak mandi tapi tetap kena mandi jugak kadang2 sampai terketar ketar. lagi satu habbit pelik, mesti nak tengok kartun Upin Ipin jam 5 ptg dah ready depan tv. pastu suka sangat tengok rumah opah Upin Ipin yang Kaler hijau tu. rasa nak duduk situ.