Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

saya pun malas mandi. tapi mandi juga sebelum tidur. sebab bila mandi saya tidur pagi lena. tapi perangai pelik yang saya perasan, saya tisur mesti nak pegang suami. bukan peluk taw. macam pegang siku dia ke, pegang leher ke rambut ke. asalkan pegang. gitu la.

sy nk menangis kalau pagi2 kalau nkg kerja sbb xnk mndi, sbb air pulak sejuk amat dengn musim dia skg ni,then balik kja lps solat mesti nk tido kunon lpastu nk bgun mndi tp kesudah xmandi, tp kuatkn diri jgk nk mandi smbil sdih2😂

Balik kerja je saya nak tidur. Tak fikir mandi ke masak ke. Walaupun kerja penat ke tak penat ke, memang balik terus tidur🤣 sampai ke maghrib jgk lah tidur. Bangun dari tidur baru cepat cepat amik wuduk sebab dah 730🤣

Saya jadi malas semua benda.Masak kemas eh semua lah malas,tapi mandi ok ikut time.Pastu baring je keje nya,kena mrh dgn mak sbb tak aktif risau beranak susah katanya.Tapi alhamdulillah sejam dlm lr bby selamat keluar.

Pregnant jd suka mandi.. sehari 4 ke 5 kali mandi.. malam sebelum tdo wajib mandi. Dgn cuaca skrg tngok husband tarik selimut, kita syok mandi.. mmg xleh lena kalau x mandi biarpun hujan tengah lebat😅

samaa , malas bebeno nk mandi . Saya tunggu husb balik kerja baru mandi 😂 lepastu selalu nya saya suka ikut husb tgok wayang skg ni malas . Saya sanggup suruh dia pergi ngn kawan 😂

msa prgnant ank pertama, sy xsuka mandi. bdn memang teruk berjerawat. tpi bila ank dah lahir.. ank suka mandi. siap nangis klau dah siap mandi. dri baby smpai umur hampir 2 tahun.

sama🤭 tapi sy nak mandi air panas je taknak air sejuk ni.. mengada2 perngai masa prgnant.. tengah hari pun mandi air pnas.. anak dah keluar elok je mandi mcm biase

sama la kita sis. Sy ni bkn stakat mls nk mndi je, Masak malas, nk jumpa org malas, nk berbual malas, smua malas. Rsa nk tido je pdhal dlu bkn jnis mcmtu 😆😆😆

Sy pulak rasa diri sy ni jd mkin slow.. pelupa.. buat kerja apa pun mls.. jd lembap segala.. kdg tu rimas la diri sndri jd camni.. kita jenis dh biasa aktif..