Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

saya pun malas mandi. tapi mandi juga sebelum tidur. sebab bila mandi saya tidur pagi lena. tapi perangai pelik yang saya perasan, saya tisur mesti nak pegang suami. bukan peluk taw. macam pegang siku dia ke, pegang leher ke rambut ke. asalkan pegang. gitu la.