Due April 2020

Sape kat sini due dia bulan April 2020 nanti? Boleh share tak tarikh bila due tu? Saya insyaAllah 7/4/2020 ☺️ Ada tak sesiapa tarikh sama macam saya?

232 Balas

Ramai upenyeee april 2020 ni, Bila ingat2 balik, "ade event" apakah 9bulan sebelum tu, lols Ha pastu, standby la, bulan 4 2020 tu puasa kan, adeyh, slamat lah mengganti sebulan kang 😂

4y ago

Aduhhh ganti sebulan x tahan tu 🤣

Sy 25/1/2020 doakan sy selamat bersalin. Dn sy doakan kpd ibu2 sekalian selamat bersalin dn menjalani proses bersalin dgn mudah dn selamat Aamiin

sy 3due date ikut period 3/4 scan tuk edd 10/4 scan lgi sekali tuk pstikn 17/4 last2 pksa jmpa pakar O&G tuk scan detail bgi tentukn tarikh due sbnarnya

Best ja tgok ramai due 2020.. Nk amik lgi sowg.. Bby baru 51 hri.. Pengalaman masa mengandung sampai bersalin.. Pastu berpantang.. Mmg rinduuu nak rasa lagi.

4y ago

Hihi xpe sis. Nanti baby dah besar sikit boleh la buat baby 2020 atau 2021 🤭

Sy 13/4 in shaa allah. Ank sulong dulu 8.4. Due die 13/4 jgk. Mudahan adk die pn kluar same tarikh dgn abg nya

InshaAllah due 8 Mac 2020 😇 tp hati nak sgt due 20.02.20 . Harap baby keluar awal. Hihi tarikh cantik 😂

4y ago

Yg ke5 sis

sy 4.4.2020 tp sbb ada gdm kena cepatkan 2 minggu so hujung bulan 3 lah jawabnya...

Saya 04/04/2020..semoga kita semua d beri kemudahan saat bersalun nanti..Aamiin

Ikut kiraan 08042020..tp klu scan.. 14042020..😅.. Ade yg da nmpk jantina bby ke?

4y ago

Baby girl hihi.. now 24 minggu.. nampak jelas dia punya beger kata doktor hehe

Saya due 22/04.. tapi doc da bagi tarikh ceaser 10/04.. rasa macam takot je.. 😂