tarikh due

Jom share tarikh due mommy² semua. Sy punya tarikh 12 April 2020. Korang pulak?? #Baby2020 #BabyApriFool

371 Balas

Sy kalau ikutkan due 29/09/2020☺️.. Doakn yg terbaik utk sy dan baby.. Semoga dipermudahkan segala urusan.. Harap dpt bersalin dgn mudah.. this is my first baby😍😘..

Klu ikut kn due 09.03.2020.tp kena warded p hosptal dh 15 or16 hb nie(37w)..sbb twin awal 3 minggu dri due lgpun gdm 😊. Doa kan saya semoga d permudah kan ..aamiin

Mei 2020 . Belum tau lagi tarikh jangkaan bersalin sbb kdg2 tak tetap ikut tarikh tu ada yg cepat atau lambat tapi tetap bulan mei juga 😊

22/7/2020 tapi kalau dapat keluar 5/7/2020 pun okay juga sama dengan birthday mummy dia and anniversarry perkahwinan pertama🥰

28 april 🥰 Taksabarrrrrr Skrg dok buli picit je dia Tunggu keluar nk kunyah2 sebab selalu drift2 dlm perut 😂

Tarikh due 5 MEI. Tp disebabkn ceaser kali ke 4,2 mggu awal Dr tarikh due. Kemungkinan hujung bln April 2020

22/11/2020. Tp doktor dh bgtau kena czer. Sebb sblum ni dh dua kli czer. So xtw bla due 😅

Saya due 4/4/2020.. Tapi rasa macam ngam2 ujung bulan 3 😂 ke perasaan saya jeee 😅

Ikut due 8/3 . Tapi tah la firasat ni mengatakan lg 1 atau 2 minggu saya bersalin 😂