Cepat bersalin

Sape kat sini due date bulan 9 yang dah beranak awal or yang tengah menghitung hari. Apa korang buat untuk bagi ada turun tanda or cepatkan bukaan ye. Due date sye 11/9, harini dah 38 week 3 hari

25 Balas

Sy pn sama due date sept 12/9, makin turun dah perut. Sy bykkn squad or sujud je skrg. Tabda bersalin apa tkda lg. Contraction still on off, dan mucus plug ada keluar sikit time 37 weeks plus. Ank first dlu pn lmbt juga bersalin, 5 days early before due date n tanda bersalin leaking air ketuban.