Ada tak tips cepatkan bukaan 🥹

Ada tak yg due date dia 9/11 tapi dah bersalin?

5 Balas

Sy due 8/11, alhamdulillah bby dah slamat kluar 21/10.. xde tips sbb sy suri rumah yg klau rajin sy rajin, klau malas sy mlas 😅 bersama dngn suami pun jarang² sbb sakit pinggang + batuk, mungkin dah sampai masa bby nk kluar.. papepun semoga dipermudahkan segala urusan,

hai, saya due 8/11. tapi 20/10 dah bersalin. saya banyak berjalan, dan bergerak aktif. lepastu rajin exercise guna yoga ball hari2. boleh follow youtube.

Tips cepatkan bukaan paling menjadi adalah kerap bersama dengan suami, kena banyak berjalan and naik turun tangga

sy 15/11. tp dh brsalin 28/10 czer 🤭.tips cpt bukaan tu kna byk brjalann and buat snaman buttrfly

sy due 7/11 tp 24/10 dh keluar baby..try senaman butterfly..jln byk²