Anak pertama

Sape geng bakal lahirkn anak pertama mcm saya????apa perasaan kamu,bila dapat tau hamil anak 1st...jom kongsi?

71 Balas

Saya pon.. 😘😘 lpas nikah taun lpas trus bunting pelamin.. ingtkan normal jer klu lpas nikah priod date lewat..hormon ke ape kan.. tgk² lekat..hahah klaka pon ade..xsgka nk jd mama org dah..alhamdulillah syukur,dpt merasa bebi dlm rahim.. Allah mudahkan urusan, Skunk tgh tgu due 17/9 ❤😘

5y ago

haha kn..tu lhaa.. alhamdulillah..awk pon sme..jga kndungan jgk.. smoga dpermudahkn urusan kita..aamiin ❤😘