Makan pedas

Sape dekat sini memang suka makan pedas ya? Sya dari before pregnant lagi suka pedas susah nak control or stop makan pedas ni 😅 sya nak masuk 6w prgnant. Ada tak pengalaman korg masa pregnant suka makan pedas? Macam mana baby ya? #firstbaby #firstmom

20 Balas

Sy suka gak mkn pds, tp tule, ada skli tu mkn, kne pdih ulu hati. Pedih mat. Sampai ke malam panasssss je dada ni So lps tu sy berhati2 la nak makan pds tu. Tp mslhnya , kalau tak pds, takley masuk. Nak pulak kicap. Pehhhh, dulu boleh jeee letak kicap sikit. Makan ayam masak kicap. Skg jgn harap. Geli rasa 🤣