Pedih ulu hati

Sape baru week 5 tapi pedih gila ulu hati ni. Nak buat kerja pun tak boleh 😢#firstbaby

9 Balas

Macam saya, saya kena gastrik masa 1st trimester. Saya ke klinik dah doktor bagi ubat gastrik yg sesuai dengan ibu mengandung. Semoga dipermudahkan urusan dan dikurniakan kesembuhan ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

klu pedih ulu hati blh mkn gaviscon...klu gastrik, blh mntk kt dr ubt mnm wrna putih...dr pnh bg kt sy sb perut slalu angin... alhamdulillah lega la skit..lpstu jgn lewat2 mkn wlpn xlalu...klu x, angin lg teruk

Saya minum susu kambing. Dari 2 minggu pregnant until sekarang. Alhamdulillah. Memang susu kambing sangat membantu. Rasa normal je. Morning sickness pon biasa je.

sy dlu time pregnant hari2 makan gaviscon. klau x, mmg x boleh tdo mlm, pedih hulu hati smpai nk muntah. Pukul 8 mlm dah stop makan. tak boleh makan pedas2.

3y ago

Samalah Macam Yg Saya Alami Sekarang Nihh .. Pedih Ulu Hati Sampai Muntah .. Perit Sngat Rasanya .. Sis Makan Gaviscon Ehh ?? Okeyh Esok Saya Suruh Husband Belikan .. Ahaaaa

dlu masa sy pregnant mmg kena pedih ulu hati terok smpai puasa pun xlalu n xlarat..sy selalu spare susu dutch lady..

Puan boleh jumpa doktor Dan dapatkan nasihat daripada doktor ya☺️

macam sy dlu doc suh mkn gaviscon bg melegakan pedih ulu hati

3y ago

👍👍👍😉

sy pun kena gastrik masa preggy. gi klinik,dr bg ubat

susu dutch lady full cream