pendapat

Sape ade pengalaman mcm sy. Last period 19.3 , cek 1st upt 27.4 sbb dh delay period seminggu tp negative. Seminggu lps tu cek upt lagi sekali, naik 2 line tp 1 line tu tersgtlah samar2. Lps tu cek lg lps 2 minggu samar2 lagi. Simptom rasa loya, muntah semua adaa. Paling ketara sakit kt bahagian breast. Ni dh 2 bln x period.. Ni hormon ke mcm mana ye?? Tp sy mmg ade mslh berat bdn.. Mcm mana bole advise ke?

1 Balas

Cuba cek awal pagi sis. Lepas bangun pagi je trus cek upt. Jngan makan/minum apa2 dulu

4y ago

Baik kak, terima kasih. Doakan ade rezeki sy dan suami..