Hai mummys . Please share your "pengalaman here" thank you ❤

Sape ada pengalaman period lambat almost 1 weeks then check pregnancy test tapi -ve . But ada satu hari you bleeding tapii kejap ada then kejap takde . Pegi klinik doctor buat scan then kata dari ukuran rahim bru 5 weeks mungkin darahh yg kluar tu baby sedang menempel dalam rahim then doctor sruh monitor until next month on next period date. Sape ada pengalaman mcm ni, boleh share ke ? thank you mummys ❤

Hai mummys . Please share your "pengalaman here" thank you ❤
2 Balas

betul lah tu. biasa darah keluar awal pregnancy tu darah spotting dia baru nak tempel. spotting sikit². another 1 or 2 weeks boleh buat scan lagi untuk tengok baby pula

alhamdulillah..tahniah puan...mg dpmudahkan segalanya..aamiin...t8 care ea.. 😉✌