PLEASE BACA SAMPAI HABIS . SEBAB CONFIUSSS

Salam mommies 1. sepatutnya tarikh period saya 2/2/2023 , tapi on 30/1/2023 sehingga 1/2/2023 ada kluar darah sikit 2. on first day period saya akan banyak . but on 30/1/2023 sehingga 1//2/2023 tu darah sikit sangat . macam 2 sudu mcmtu 3. on 7/2/2023 saya saje2 test upt then semua yg saya check ni semuanya samar2 . on 8/2 tu mcm pekat sikit 4. today saya ada pergi klinik and check , then doktor check doktor ckap xda baby pun and dinding rahim nipis . takda cyst and fybroid. 5. then saya macam x puas hati , sy tanya knapa saya check bnyak samar2 .. then doktor ckap maybe tu chemical pregnancy .bila saya tnya knapa period sy sikit bulan ni , then doktor ckap maybe period da nak start irregular 6. persoalan saya sekarang , normal ke chemical pregnancy bnyak mcmni? 7. saya ada amik darah utk tentukan +/- , but resultnya keluar esok . mohon semua doakan semoga ada rezeki saya kalini ❤️#pleasehelp

PLEASE BACA SAMPAI HABIS . SEBAB CONFIUSSS
4 Balas

1) tunggu result beta hcg tersebut. 2) spotting penempelan selalu sekali/sehari sahaja. jadi mungkin betul doktor ckp period nak start irregular/hormon berubah. 3) apa maksud chemical pregnancy byk mcmni? nak tahu betul/tak, kena tunggu result darah dulu.

2y ago

last saya dtg period Bulan 10/2022.. Bulan 11 x dtg Bulan check negative.. Bulan 12 x dtg Bulan check negative.. tiba2 Bulan 1 check2 Positive... kenapa macam tu ye? sekali scanning dah 6minggu 6hari..😅

Pakai upt jenama apa ni? Line nampak tak consistent. Macam upt rosak. Tak yah pening2 la sis. Tunggu je result betahcg esok. Untuk chemical pregnancy normal je upt banyak hari ada line

2y ago

mungkin betul yang sis cakap tu, sebab sepatutnya line di C (tarikh 9/2/23)sepatutnya terang walaupun kita negatif..mungkin upt kit awak nie dah expired atau dah contaminate

kna sabar ya puan..apa kata puan beli clearblue @ dep n tell, brand ni sjala y selalu bg kptusn y tepat.Klu puan tk kbratan buat ujian darah..

perubahan hormon