Sakit kat bawah

Sapa yg dh 31 w...mmg rasa sakit ke area bawah ....rsa mcm tertekan ...btw last scan mmg kpla bby kat bawah..bru rsa hari ni...nk bgun pun sakit...

2 Balas

Mmg normal sis mcm tu. Kalau tdo, nak bgun tu slow2 ya. Jgn aktif2 sgt. Biasa klu kite byk bergerak buat keje mmg rase menyucuk je kt bwh tu. Bykkan rehat. Semoga dipermudahkan urusan

iye sis. rasa mcm ada benda nak terkeluar 😅. bila nak bangun ke bergerak ke tahan bawah perut dgn tangan ye. semoga dipermudah bersalin 💪