sakit dekat kelangkang

Hai mommy2 . Sy dh 38weeeks4days. Sbelom ni sakit dekat bwah dada pstu sakit d punggung smpai ke paha , bla nk bgun dr tdo rsa sakit dekat bhagian punggung. Skrang , sakit dkat celah kelangkang. ? Normal ke? Ke dh xlama bby nk kluar . ? Risau la. Nkg hospital, sy nk tggu rsa Contraction yg sbenar, bru g . #anakSulong

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Bila baby dah ke [email protected] laluan mmg sakit kat celah kangkang tu,nk bergerak mmg sakit.perut rasa mengeras tu utk persediaan nk beranak nti.bila sakit ari²,pinggang,perut datang serentak dan x hilang² tu mmg contraction. xpe x lama dah tu.hehe.

4y ago

Ye, biasanya akan rasa sakit kat celah kangkang.lagi bila nak bangun dari baring.hehe.

VIP Member

Ada keluar darah x sis? Or air ketuban ke

4y ago

Mmg tu je plan dy . Contraction mkin kuat bru g hospital . Takot g skrang ni , bukaan xda buka lg je .