bru 33weeks

is normal bru 33w dh rsa sakit kat area pelvis ?? org kata klw mcm ni tnda2 bby dh masuk laluan & ready nk klr .. sakit punggung tu normal la knn susah nk pusing kiri knan klw baring ..

2 Balas

Normal je. Sebab kandungan awak semakin membesar dan awak perlu menampung berat baby dan berat awak jugak. Sebab tu rasa sakit. Nak tahu baby dah masuk laluan atau tak, melalui pemeriksaan daripada doktor. Nanti checkup awak tanya la doktor.

Normal…