6 bulan , 25 week

Sapa yang pernah mengalami situasi seperti saya , saya ada anak pertama Dan saya tidak pernah mengetahui yang diri saya dah mengandung selama 25 minggu (27/3/20) pergi pemeriksaan . saya baru tahu semalam semasa pergi klinik kesihatan anak Dan ibu . Ada sapa² boleh bagi penjelasan Saya takut suami saya tidak percaya yang saya telah mengandung..

2 Balas

Kenapa X percaya pulak..

5y ago

Sbp sy sndri xprnh tahu yg sy prgnt dh 6 bln..akak prnh mnglmi mcm sy.