Pregnancy

Hello mummy Pernah x mengalami situasi ketika nurse mengambil ukuran perut slps itu ukuran perut tidak sma dgn pregnancy weeks? Dk suspect ada thyroid ? Cth: Ibu mengandung =25 weeks Ukuran perut =31 weeks Pls share your experience,

2 Balas

me too.. ukuran besar... hb pon low.. minggu depan kena followup dgn Dr. . Risau jugak la ada apa2 nanti

pernahhh , tp mslh rahim tinggi jer , sis mmg doc scan ade nmpk ke thyroid tu ?

5y ago

nt ukuran tu normal blik , dun worry okey