6 bulan , 25 week

Sapa yang pernah mengalami situasi seperti saya , saya ada anak pertama Dan saya tidak pernah mengetahui yang diri saya dah mengandung selama 25 minggu (27/3/20) pergi pemeriksaan . saya baru tahu semalam semasa pergi klinik kesihatan anak Dan ibu . Ada sapa² boleh bagi penjelasan Saya takut suami saya tidak percaya yang saya telah mengandung..

2 Balas

Jgn risau sis. Ada kawan saya smpai 33 week dia xtau dia pregnant. Sbb xde alahan lngsung, pastu jenis bdn besar xperasan perut dia makin besar. Alhamdulillah baby sihat semua. Jgn risau ye. Jg kandungan ♥️

5y ago

Tq sis , sye juga badan besar ni .cuma takut suami pikir lain ..

Kenapa X percaya pulak..

5y ago

Sbp sy sndri xprnh tahu yg sy prgnt dh 6 bln..akak prnh mnglmi mcm sy.