Tak Lalu Nasi ?

Sapa yang macam saya? Tak lalu nasi dan cuma selera makan makanan berkuah saja contoh bihun / mee sup dan laksa? Saya banyak topap makanan macam buah, kurma kekacang, susu dan minum air suam banyak sebab tak lalu nak makan nasi, kalau makan ja muntah ?

17 Balas

Sama la dgn saya.. Mkn nasi ja stgi x sampai 5 mnt keluar balik.. Hat goreng2.. Minyak2 pon x boleh..

4y ago

Air sunquick tu saya bancuh pekat tanpa gula letak dlm peti ais.. Bila mulut pahit ja saya minum sikit2.. Tdi gi beli air oren twister tu pulak..