Sakit Tulang Punggung

Sapa yang ada sakit macam ni di awal kehamilan. saya tak tau la kenapa. baru baru ni saya duk sakit belah kiri. risau pula ada masalah apa2 sebab sebelum ni saya pernah keguguran. tapi kali ni takdak lagi spotting ka apa. cuma risau.

3 Balas

sama gan saya sis , saya dah 12 week kadang2 sakit punggung mcm kita terjatuh terduduk kadang2 sakit pinggang mcm pinggang tengah bengkak..

sya pn prnah bgtu sis skit lgi pingang..tpi memng bgtu bnyk jnis pnykit klu mngndung

Sama macam saya tapi saya belah kanan.