20hb mac - jumaat

Sapa tahu kalau lepas kita da minum air gula and ambil darah 2x lepastu brapa jam kk akan call kalau seseorng tu ada kencing manis ye trima kasih

4 Balas

Tmpt saya klau hr ni minum air gula petang dah dapat result.dia akn kol ptang tu atau esok.kalau xda kol xsangkutla...

Tempat sy die akan call dlm masa seminggu kalau tak call bermaknya tak ada sangkut kencing manis.

Nurse ckp result dpt tau dlm masa seminggu. So klu lepas seminggu xdpt call, kira lepas la tu.

Dia bg taw mase next appt....