beza mengandung anak lelaki dengan perempuan..

Sapa tahu beza mengandung anak lelaki dengan perempuan...saya dah ada 3 org ank prempuan..skrg tgh hamil ank ke 4...kalau boleh saya nk la yg kli ni boboy pulak...ada org ckp kalau kt perot ada garisan tu baby boy..betoi ka..boleh x bgitau spa yg tahu...

27 Balas

Sya 3org girl perut membulat penuh je...n then trismeter pertama xdpt cium bau kari...skrg pregnant yg ke 4..alahan tu tak lh teruk sgt..p doc scan gigrl lgi...tak pe jnji semuanya sihat.