beza mengandung anak lelaki dengan perempuan..

Sapa tahu beza mengandung anak lelaki dengan perempuan...saya dah ada 3 org ank prempuan..skrg tgh hamil ank ke 4...kalau boleh saya nk la yg kli ni boboy pulak...ada org ckp kalau kt perot ada garisan tu baby boy..betoi ka..boleh x bgitau spa yg tahu...

27 Balas

Saya rasa garis tengah perut tu tak menentukan jantina baby sis tapi orang tua cakap bentuk perut . Haritu sepupu saya tengok perut terus dia cakap baby boy ni then scan memang betul baby boy . Kadang orang tua dulu dulu dia pandai tengok bentuk perut 😊