beza mengandung anak lelaki dengan perempuan..

Sapa tahu beza mengandung anak lelaki dengan perempuan...saya dah ada 3 org ank prempuan..skrg tgh hamil ank ke 4...kalau boleh saya nk la yg kli ni boboy pulak...ada org ckp kalau kt perot ada garisan tu baby boy..betoi ka..boleh x bgitau spa yg tahu...

27 Balas

Sya 3-3 boy,MMG suka sangat makan daging ayam,, feberet..mkan masam2,xsuka makan buah n sayur 2..now pregnant anak ke 4, xboleh bau ayam,suka makan yng manis2.buah2,sup2 sayur..MMG berbeza dengan yng 3..