bersyukur

Sapa sini perut die masih kecil kandungan 26w? Jangan risau dgn perut kecil , risau la berat baby yg kat dlam tu sbnarnye . Bby sy okeh berat sume aktif sgt smpai senak perut kadang! Hehe .lagi2 lepas makan bukan main die suke smpai diri rasa nak muntah kerane ditendg ank , cume nk ckp jgn stress2 bile perut kecik? perut sy pun kecik jer nie mcm kdgan 20w .hehe

1 Balas

tu la.. tgk kt sini mcm ramai sgt yg risau perut kecik..ade yg baru 7 minggu tp da risau perut kecik..nk besar mcm mane tah..mcm byk lg perkara lain yg nk kene risau..